Kohti digitaalista palveluliiketoimintaa -seminaarisarja

SEMINAARI OHI: Kohti digitaalista palveluliiketoimintaa -seminaarisarja huhti-toukokuussa 2018

Heitä latistuneet, aikansa eläneet markkinoinnin ja myynnin kaavat roskiin, murra muurit ja ota modernit digitaaliset keinot käyttöön palveluliiketoiminnan kasvun ja jykevän kilpailuedun saavuttamiseen. Moni hyödyntää jo digitaalisen kasvun tuomia mahdollisuuksia, ja kohtaatkin markkinoilla todennäköisesti täysin uusia kilpailijoita. Oletko valloittaja vai valloitettava?Kohti digitaalista palveluliiketoimintaa -seminaarisarja

Meiltä Jarno Wuorisalo on mukana kohti digitaalista palveluliiketoimintaa -seminaarisarjan puhujissa huhti- ja toukokuussa 2018 Helsingissä. Seminaarit on suunnattu PK-yritysten ylimmälle johdolle, ja ne koostuvat neljästä iltapäiväseminaarista. Osallistujat saavat huippuasiantuntijoiden johdolla työkalupakin oman palvelubisneksen tehokkaaseen, digitaaliseen kasvattamiseen.

Kasvun keinot on koottu selkeisiin kokonaisuuksiin, joista voit poimia omalle yrityksellesi tärkeimmät. Tilaisuuksissa kuullaan myös jo digitaalisuudessa pitkälle edenneiden yritysten case-esimerkkejä, jotka avaavat silmäsi sille, missä liiketoimintasi rajat voivat olla.

Seminaarisarjan tilaisuudet

  • Ke 11.4.2018 klo 14:00-17:00: Tuotteistaminen, lanseeraus ja PR
  • Ke 25.4.2018 klo 14:00-17:00: Kotisivut, löydettävyys ja digitaalinen mullistus
  • Ti 15.5.2018 klo 14:00-17:00: Arvolupaus, hoitomallit ja kansainvälistyminen
  • Ke 30.5.2018 klo 14:00-17:00: Digitaalinen myyntiprosessi liideistä kauppaan

Osallistu ilmaiseksi

Seminaarisarjan arvo on 250 € (+ alv.), mutta Cuutio tarjoaa osallistumisen veloituksetta, jos osallistut vähintään kolmeen tilaisuuteen neljästä. Lisää vain promokoodi CUUT18 ilmoittautumisen yhteydessä, niin pääset osallistumaan täysin ilmaiseksi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *